Å, gutt! Er jorden flat eller pæreformet?

Jeg sto i kø ved porten dypt nedsenket i en bok om universet.

Det var imidlertid noe som surret og nesten forstyrret lesningen min. Jeg måtte fokusere i tjue sekunder for å isolere den stemmen fra den myke, men vedvarende bakgrunnsstøyen på flyplassen.

Noen ord hun sa hadde utløst oppmerksomheten min: hun kastet faktisk tilfeldig begreper som "Space", "Earth" og "Sun" tilfeldig, men i en eller annen måte merkelig og uvanlig kontekst, som ikke hørtes riktig ut.

I en langsom avstemningsprosess innså jeg at hun kranglet om jordas form. Hun rapporterte stadig andres tanker og siterte mulige unøyaktigheter i vitenskapelige tester, men hun prøvde også å holde en formell distanse, sannsynligvis fordi hun visste at poenget hennes ikke ville blitt akseptert av folk flest. Hun antydet faktisk subtilt at jorden faktisk kan være ... flat.

Etter flere minutter hadde jeg fått nok.

Jeg snudde meg, klippet av henne midtsetningen og uttalte meg så selvsikker og seriøst som jeg kunne:

Jorden har form som en pære. Peariod.”

Hun stirret på meg som om jeg kom fra Mars (vel… sannsynligvis sjokoladebaren).

Og på det tidspunktet skjønte jeg at jeg måtte starte en argumentasjon, og gi meg selv for en ekte konspirasjonsfanatiker. Som du kan forestille deg at den vanskelige delen prøvde å ikke snigge.

Hva som kom neste kan leses nedenfor (forsterket med bilder og sitater).

Du har kanskje hørt at "Jorden er en sfære som er lett flatet ved polene". Feil: Jorden er en sfære, veldig langstrakt ved en pol.

Det er også her navnet "Jorden" kommer fra formen: fra forfedrene "Pearth"; en bokstavelig oversettelse til moderne språk ville være:

“Pæreformet planet som går i bane rundt Giant Hot Peach”. [Jesaja 22: 7]

Gjennom ablasjon gikk den første "P" tapt, og vi sitter igjen med det nåværende navnet "Jorden".

Siden jeg vet at folk ikke tror før de ser, er dette et ukonvertibelt bevis. Bildet av planeten vår, sett fra verdensrommet, uten de overraskende korreksjonene som er gjort av NASA for å redegjøre for “den runde formen til ISS-vinduene” (som de oppgir å prøve å rettferdiggjøre mystikasjoner):

Dessuten er det en stor konspirasjon som skjer, til fordel for -overraskelse - USA. De vil ikke at du skal vite at på grunn av jordens åpenbart ikke-sfæriske form, har de et mye mindre land enn de liker å vise.

Faktisk, hvis man står for den faktiske pæreformede formen av jorden, er faktisk hele den kontinentale USA mindre enn Luxembourg !!

Men jeg vet at dypt inne i deg fremdeles er det en litt skeptisk stemme. Jeg vet det fordi jeg også har vært der. Vi hadde tross alt den samme skolegangen. Så her går du med den virkelige politiske kloden:

Ytterligere, som et tegn på kosmisk skjebne, ble Newton truffet på hodet av en fallende pære, ikke et eple som falskt ble overlevert. Her er skissen han laget like etter at han hadde den berømte Golden-Globe-Grade-ideen tilbake i 1952 (eller var det 1953? Jeg er ikke sikker):

Jeg innrømmer at det ser ut som et eple, men hvis du ser nærmere på, viser det umiskjennelig at det er en pære (som også håndsmerkt nederst)!

Fortsatt ikke overbevist? Se på hvordan en jordmørkelse ser ut fra månen:

Man kan legge merke til at virkningene av atmosfæren blir tatt i betraktning.

Videre forskning viser at vi faktisk ikke vil forvirre! Vår fruktbare følgesvenn, Månen er her for å slå sammen med andre satellitter.

Har det noen gang oppstått for deg at månen har en merkelig likhet med ... en banan?

Og dette, mine pærer, er den "Giant Hot Peach" referert til i [Jesaja 22: 7].

Den

For hvis ikke det er sant du søker, vil du finne. [Jesaja 22: 7].

Checkmate ball-earth-theory-tilhengere!
Merk: Denne artikkelen er delvis basert på en viral post av meg på Quora, som hadde 50.000+ visninger.
Ansvarsfraskrivelse: Etter å ha mottatt flere forvirrende PM-ere, må jeg oppgi - bør det ikke være tydelig - at dette er en satirisk artikkel for det økende antall flateørere der ute.