30 nyhetsbrev jeg ikke kunne leve uten

Nyhetsbrev kan være kjempebra inspirasjonskilder, muligheter og underholdning, hvis du finner de riktige

Jeg elsker et godt nyhetsbrev.

Jobben min er å vite hva som skjer i forskjellige bransjer (media, science, tech, startups), komme med nye ideer relatert til disse bransjene (om det er å skrive om dem, snakke om dem, ta rådgivende beslutninger bakfra) , og finn nye kilder til arbeid, reiser og muligheter.

Mange spør meg hvordan jeg klarer å holde følge - og det korte (og kanskje litt for forenklede svaret, men det er en annen dag) er at jeg abonnerer på craploads av nyhetsbrev.

Noen nyhetsbrev er laget til å være et nyhetsbrev, andre er sammendrag av hva som er publisert på et nettsted - jeg elsker førstnevnte for det er overbærende, dypt dykk, indre arbeid-av-noen-sinn-egenskaper; Jeg elsker sistnevnte fordi hvem faktisk sjekker favorittnettsteder og blogger hver dag mer ...?

Men en liten merknad om personlige nyhetsbrev: det er mange kjempefine internettfolk som legger ned mye arbeid i å samle utrolige nyhetsbrev for den rene gleden ved å dele det de synes er fabelaktig med den store verden, i en mer intim setting - det faktum at du kan klikke på svar og, oftere enn ikke, få svar fra disse menneskene er ganske unikt for nyhetsbrevets verden. Dette er sannsynligvis den viktigste grunnen til at jeg liker dem: fordi jeg får høre den indre virkningen av noens hjerne som jeg ikke får med i en artikkel, en hovednøkkel eller vilje til og med over en kaffe. Jeg er veldig klar over dette, da også jeg har et nyhetsbrev, og det er i motsetning til noe av å skrive, tweet, tale eller gi råd; det er bare noen tanker og noen fantastiske ting jeg har sett som jeg tror andre mennesker kan like. Jeg elsker å finne nyhetsbrev som dette fra andre. (Skamløs promotering: du finner min her #sorrynotsorry)

Før jeg kommer inn på listen min - et par ting å merke seg:

 1. Jeg er superåpen med nyhetsbrev, så jeg er en lett konvertitt når jeg ser alternativet til et nyhetsbrev - men jeg er også ganske utålmodig. Hvis den første jeg får ikke er så nyttig, interessant eller underholdende som jeg mistenkte, er jeg rask med å melde seg ut og gå videre til neste
 2. Jeg bruker Unroll.me til å administrere innboksen min (de legger alt i en egen mappe, som egentlig er min 'lest senere' liste), og jeg sjekker den en gang om dagen
 3. Jeg avsatte tid til å spesifikt gå gjennom de mer kjøttfulle / inspirasjonsledede nyhetsbrevene (på samme måte som jeg hadde satt av tid til å lese en bok)
 4. Det er mange dager der jeg ikke er i humør, og jeg velger bare alle og sletter - jeg pleide å bli seriøs FOMO rundt nyhetsbrev og ærlig talt var det bare litt trist. Jeg vil råde andre perfeksjonister å huske på det
 5. Jeg har en veldig lang, tilfeldig liste over ting jeg er interessert i, så det er usannsynlig at du kommer til å like alt nedenfor - men jeg regner med at hvis det er noe vi har felles, så er det noe i denne listen for deg

OK nok sted-innstilling, nedenfor er noen av favorittnyhetsbrevene mine (alfabetisk, fordi strukturering av denne listen på en eller annen måte var ute av hånden ...)

 1. En VC - så denne VC-en i New York som heter Fred Wilson (USV) skriver egentlig hva som er på hodet hans HVER DAG (hvordan?!?!) På bloggen hans (jeg abonnerer for å få den i innboksen) - skjev oppstart, virksomhet, finansiering , tech, blockchain
 2. a16z nyhetsbrev - månedlig nyhetsbrev fra Andreessen Horowitz som peker på 5 ting de har laget den måneden (podcaster, artikler, forklarere, rapporter osv.). Nyttig å vite hva de i et av de mest innflytelsesrike firmaene tenker - skjev teknologi, finansiering, oppstart, fremtidig teknologi, regjering
 3. Aeon nyhetsbrev - et sammendrag av hva som er publisert på Aeon, en av mine favorittpublikasjoner - skjev filosofi, vitenskap, fornuft, samfunn, 'store ideer'
 4. ARMACAD - flott sammendrag av muligheter i akademia, journalistikk, internasjonale utvekslinger åpne for applikasjoner - skjev akademia, vitenskap, internasjonal, politikk, muligheter, journalistikk
 5. Austin Kleons nyhetsbrev - forfatteren av 'Steal Like an Artist', dette er det ukentlige nyhetsbrevet hans med fantastiske lenker og noen av hans forfattere, alt om kunstens verden, kreativitet og skriving - skjeve kunst, skriving, design, bokanbefalinger
 6. Brain Food, av Farnam Street - ukentlig sammendrag av (og litt kommentar rundt) artiklene som ble publisert på Farnam Street-nettstedet den uken, og deres anbefalte bøker - skjev egenutvikling, forretning, filosofi, bøker
 7. CB Insights - knakende nyhetsbrev om hva som skjer i verden for oppstartinvesteringer, globalt; inneholder mange ess-grafer. Det ender til og med med "Jeg elsker deg" - skjeve startups, tech, science, finansiering, USA, business
 8. Crunchbase Daily - daglig avrunding av investeringer, konferanser, nyheter og viktige tidsfrister i verden av startups - skews tech, startups, finansiering, business
 9. Designlykke - Zat Rana skriver, kuraterer og deler kjempefine ideer og tips rundt 'designe din egen flaks' - skjever egenutvikling, filosofi, måter å jobbe, utdanning, bokanbefalinger
 10. Eksponentiell visning - ukentlig dypdykk og nedlasting fra den sprekker Azeem Azhar om hva som skjer i fremtiden for fremtidens tech & samfunn (hovedsakelig AI) - skjeve AI, business, startups, finansiering, etikk, samfunn
 11. FierceBioTech - beste måten å få alle nyhetene i verden av bioteknologi, life science bedrifter, farmasi, medtech etc - skjev biologi, vitenskap, life science, startups, pharma, finansiering
 12. Avslutt - økonomiske nyheter på 3 minutter (daglig), med emojis, hva er ikke å elske? - skjev økonomi, virksomhet, analyse, investering
 13. Fem ting - en VC kalt Nico Lumma drar sammen denne cracking-listen HVER DAG (hvordan?!?!?), Det er alltid en god lese eller to der inne - skjeve forretninger, politikk, startups, tech, samfunn
 14. Fem ting på fredag ​​- en liste over (du gjettet det ...) 5 ting som den fantastiske James Whatley synes er fantastisk hver uke (det er alltid mer enn 5 ting btw) - skjev reklame, spill, media, kultur
 15. Fullt ladet - Bloomberg Technology sitt daglige nyhetsbrev; Jeg liker det fordi det ikke bare er en liste over åpenbare artikler, men har noen redaktørskommentarer rundt seg - skjev teknologi, startups, business, finansiering
 16. H + Weekly - som Conrad Gray (forfatteren) perfekt oppsummerer: 'siste nytt og artikler om robotikk, AI og transhumanisme', antar jeg at H står for Humanity? - skjev fremtidens tech, AI, robotikk, transhumanisme, startups, science, tech
 17. Hurt Your Brain - nyhetsbrev fra Erik Jones som han kaller "en internett-spilleliste for mennesker som er fascinert av verden" - det er alltid cracking podcast og videoanbefalinger her - skjeve medier, samfunn, anbefalinger, kultur
 18. Laura Olins nyhetsbrev - dette er vanskelig å beskrive, så jeg vil bruke Lauras ord: "Nydelige og / eller meningsfulle ting i form av lenker, notater og oppdateringer om prosjekter" (Hun var Obamas digitale strateg for hans gjenvalg og jeg fant bare dette ut nå da jeg prøvde å finne nyhetsbrevlenken hennes. Jeg har ærlig talt ingen anelse om hvordan jeg begynte å få nyhetsbrevet hennes, men det er jeg veldig glad for, det er en flott kilde til inspirasjon) - skjeve medier, internett, samfunn, kultur, tilfeldig
 19. Life Sci VC - en knakende blogg av Bruce Booth (Atlas Ventures) om den fantastiske verdenen av life science-selskaper. Jeg abonnerer på å få den i innboksen min - skifter livsvitenskap, startups, finansiering, business, pharma, helse
 20. Longreads Topp 5 - hvis du er glad i lange, kjøttfulle og spreke artikler, er denne listen over de beste fra den uken 100% oppover gaten - skjeve skrifter, journalistikk, samfunn, anbefalte leser, bøker
 21. Neo.Life - ukentlig nyhetsbrev som handler om fremtiden for mennesker, liv og biologi; WIRED, men fokusert på livsvitenskap (morsomt nok, det var grunnlegger var en av grunnleggerne av WIRED selv…) - skjev vitenskap, life science, god skriving, tech, startups, kultur
 22. Andre daler - kreative og teknologirelaterte nyheter IKKE fra Storbritannia / USA / EU fra den nydelige Anjali Ramachandran - skjeve startups, digital, tech, business, finansiering
 23. Fortellinger - 10 interessante historier, eller tanker om hvordan du kan fortelle gode historier, hver fredag ​​- skje medier, kunst, digital, journalistikk
 24. Ten Things, av Luke Leighfield - en liste over (selvfølgelig ...) 10 ting som den vakre Luke synes er kjempebra. Jeg gleder meg alltid til å lese dette - skjev kunst, dokumentarer, samfunn, musikk, skriving
 25. Hustle - dette er en av favorittkildene mine til forretnings- / økonomiske nyheter, skrevet på en praktisk og underholdende måte (jeg hater meg selv for å kalle det 'FT for Millennials', men jeg kan ikke tenke hvordan jeg ellers kan beskrive it) - skjevheter i USA, business, startups, finance
 26. The Prepared - så dette er et nyhetsbrev om produksjon, men BLI MED MEG. Maskiner er forbløffende kule, og dette nyhetsbrevet unner seg totalt det, med en skråstart / ingeniør / produsentbevegelse - skjev startups, engineering, produksjon, business, making
 27. E-posten til leselisten - Ryan Hours månedlige e-post som beskriver 5–10 bøker å lese. Jeg ser frem til denne: den er alltid full av perler jeg aldri ville tenkt å lese, og noen anbefalinger jeg har tatt har * alltid * vært strålende - skjev bøker, kultur, historie, politikk, anbefalt lesning, god skriving
 28. Web Curios - den fantastiske Matt Muir skriver dette hver uke. Det er det lengste nyhetsbrevet jeg mottar, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan han gjør det. Uansett er det helt strålende, en total vanvidd og full av ting du ikke finner andre steder - skjev sosiale medier, samfunn, kunst, musikk, teknologi, tilfeldig
 29. WIRED Awake - morgenoppsummering fra WIRED om hva som skjer i verden. Jeg synes dette er nyttig som en rask gjennomgang - skjev teknologi, vitenskap, startups, spill, media
 30. Zeynep's Eclectics - Jeg elsker Zeynep Tufekcys forfatterskap, og dette er hennes nyhetsbrev der hun legger tanker og notater som er for lange for Twitter, ikke polert nok for New York Times-spalten min, og som ikke er klare eller som passer godt for Facebook eller andre steder. ' - skjev virksomhet, personlige tanker, journalistikk, god skriving

* BONUS * Selvfølgelig har jeg fått mitt eget små nyhetsbrev, Brain Reel

* EN ANNEN BONUS ER IKKE GJELD * Hvis du vil oppdage fantastisk (ny og gammel, fra hele sjangrene) musikk hver fredag, bør du også abonnere på Jed Hallams Love Will Save The Day

Hvis du har noen nyhetsbrevanbefalinger, kan du legge dem under i kommentarfeltet - jeg vil gjerne høre om de jeg savner ...